چهارشنبه 21 مرداد 1405 - Wed 12 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 93722
تاریخ انتشار: 18/ارديبهشت/1397 - 16:26
معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش

فوری:زمان اعلام رتبه بندی فرهنگیان ومعلمان مشخص شد/شروع پرداخت مطالبات حق‌التدریس معلمان رسمی

معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از پرداخت حق التدریس معلمان رسمی تا پایان اسفندماه بخشی از خرید خدمات و حق الزحمه امتحانات ۹۵ ۹۶ با اولویت مصححین خبر داد.

فوری:زمان اعلام رتبه بندی  فرهنگیان ومعلمان  مشخص شد/شروع پرداخت مطالبات حق‌التدریس معلمان رسمی

علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: بخشی از مطالبات فرهنگیان به حساب آنها واریز شد.

وی ادامه داد: حق‌التدریس معلمان رسمی تا پایان اسفندماه خرید خدمات و مدت سه ماه حق‌الزحمه امتحانات ۹۵، ۹۶ با اولویت مصححین پرداخت شد.

الهیار اضافه کرد: در پرداخت حق الزحمه امتحانات روند را وارونه کردیم و از اول به ستادی‌ها اعتبار ندادیم بلکه اعتبار را از دل مدرسه توزیع کردیم.

وی افزود: بخش دیگری از مطالبات شامل هزینه آموزش سرباز معلمان و هزینه های اداری است که پرداخت شد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت اعتبار درخواستی ما ۹۵۰ میلیارد تومان بود که ۶۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شد و ۳۵۰ میلیارد تومان نیز تا یک ماه و یک ماه و نیم دیگر به دست ما می‌رسد.

منبع : فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما